Betalingsbetingelser!

Kommuner - Faktura sendes via EAN.  

Virksomheder - Faktura sendes via email. Netto 14 dage, hvis ikke andet er aftalt.  

Private - Faktura og Mobilepay. 

Priser!

Alle vores priser er i DKK inkl. moms for private og eksl. for virksomheder

Godkendelser - Alle vores produkter CE godkendte

Forsendelse!

Omkostninger i forbindelse med levering af et produkt, betales af kunden medmindre andet er aftalt.

Alle vores vare sendes med et fragtselskab, og de har ansvaret for at varen sendes intakt og til tiden.

B-Bikes forbeholder os retten til selv at vælge hvilke selskab og form for fragt der skal benyttes.

Fejl og mangler!

Ved fejl eller mangler på det fremsendte produkt, eller ydelse, forpligter B-Bikes os til at afhjælpe med problemet. Vi kan kun afhjælpe problemet hvis vi fysisk ser produktet.

Køb af produkt eller ydelse!

Ved køb af produkter eller ydelser udført af B-Bikes, skal du som kunde være indforstået med vores betingelser for at handle med B-Bikes. Disse betingelser skal læses igennem på www.b-bikes.dk - Har du som kunde spørgsmål, bedes du rette henvendelse til os hurtigst muligt.

Barnesæde, fastspændene børn, og ansvar!

Det er brugerens ansvar at sikrer at børnene i ladet er sikkert og forsvarligt fastspændt. Ligesom der er brugerens ansvar at sikrer barnesædet er monteret korrekt i beslaget, som er monteet i ladet. Kør ikke på ladcyklen hvis børnene ikke sidder sikkert og forsvarligt fastspændt.

Reklamation ved et produkt!

Køber er forpligtet til selv at foretage undersøgelse af produktet ved leveringen, ligesom køber er forpligtet til omgående at reklamerer over evt. fejl eller mangler, straks inden 2 dage. Køber kan ikke senere påberåbe sig mangler, der kunne være konstateret ved den foreskrevne undersøgelse. Det samme er gældende, hvis køber på et senere tidspunkt undlader rettidigt at reklamere over konstaterede mangler. Reklamationer i anledning af fejl eller mangler skal fremsættes skriftligt, og straks ved konstatering. 

Denne reklamation skal indeholde en redegørelse for evt. fejl og eller mangler, som B-Bikes har gjort sig skyldig i. Ved reklamation over fejl eller mangler har B-Bikes ret til at efterse evt. fejl eller mangler, før B-Bikes tager stilling til, om manglerne fortsat giver B-Bikes pligt til at afhjælpe de reklamerede fejl eller mangler. Undlader køber af opfylde de i nærværende bestemmelse fastsatte regler, afskæres han for enhver ret til godtgørelse.

Der gives 2 års. reklamationsret til private og 1 år B2B ( Erhvervsdrivende ) ihenhold til loven på alle produkter som er vedligeholdt efter vores forskrifter, se under vedligeholdelse. Hver også opmærksom på reglerne for hvordan et el cykel batteri skal vedligeholdes. Er reglerne for vedligeholdese af vores batteri ikke overholdt, så bortfalder din reklamationret. Se under vedligeholdelse af batteri på www.b-bikes.dk. 

Hvis du selv begynder at ændre/konstruere eller reparerer dele eller produktet, så bortfalder din reklamationsret på den pågældene del eller produkt.

0-24 måneder: forbrugeren skal bevise, at fejlen, der klages over, var til stede på leveringstidspunktet.

1 år reklamation mellem B2B ( Erhvervsdrivene )

Reklamation ved en ydelse!

Knækker et bremsekabel, pludselig defekt bremse, eller snavs i en bremse, som medfører at en cykel trækker skævt, eller ikke kan bremse, så kan B-Bikes ApS ikke stilles til ansvar for dette, da vi på ingen måde kan forudse dette. Ved service eller reparationer kan vi ikke se om der evt. skulle være et bremsekabel som er flosset indeni yderkablet, ligesom ved hydraulikbremserne fortages der ikke trykprøvning af systemet. En pludselig defekt hydraulikbremse kan vi ikke forudses. Dog vil vi på almindligvis kunne se en utæthed i slangerne. Springer et dæk, slange, kabel, kæde eller andet efter et service, så kan B-Bikes ApS ikke stå til ansvar for dette, da vi ikke kan fordudse det vil ske.

Køber er forpligtet til selv at foretage undersøgelse af ydelsen der er blevet givet ved leveringen, ligesom køber er forpligtet til omgående at reklamerer over evt. fejl eller mangler. Køber kan ikke senere påberåbe sig mangler eller fejl, der kunne være konstateret ved den foreskrevne undersøgelse. Det samme er gældende, hvis køber på et senere tidspunkt undlader rettidigt at reklamere over konstaterede mangler eller fejl. Reklamationer i anledning af fejl eller mangler skal fremsættes skriftligt, og straks ved konstatering. Denne reklamation skal indeholde en redegørelse for evt. fejl og eller mangler, som B-Bikes ApS har gjort sig skyldig i. Ved reklamation over fejl eller mangler har B-Bikes ApS ret til at efterse evt. fejl eller mangler, før B-Bikes ApS tager stilling til, om manglerne fortsat giver B-Bikes ApS pligt til at afhjælpe de reklamerede fejl eller mangler. Undlader køber af opfylde de i nærværende bestemmelse fastsatte regler, afskæres han for enhver ret til godtgørelse. 

Fortrydelsesret!

Fortryder I et evt. køb af et produkt, så bytter vi eller giver pengene tilbage indenfor 14 dage, såfremt varen returneres til os ubrugt og i original emballage. Er varen specialfremstillet, byttes den ikke. Du har 14 dage til at meddele os om at du fortryder dit køb, samt 14 dage til at sende det retur til os. 

OBS. Er ladcyklen købt hos en af vores forhandlere, er det forhandlerens regler der er gældende. Kontakt din forhandler.

Kørsel på vores ladcykler og ansvar! 

B-Bikes ApS står ikke til ansvar for hvordan kunden/brugeren kører på ladcyklen, hvad enten den er købt eller udlånt. Det er brugerens fulde ansvar at sikrer at ladcyklen bremser sikkert, og ordentlig inden brug. Det er brugerens ansvar at sikrer at børnene i ladet er sikkert og forsvarligt fastspændt. Ligesom der er brugerens ansvar at sikrer barnesædet er monteret korrekt i beslaget, som er monteet i ladet, hvis ladcyklen er monteret med sådan et. Kør ikke på ladcyklen hvis børnene ikke sidder sikkert og forsvarligt fastspændt, eller du føler dig usikker på at køre på ladcyklen.

Kunden/brugeren er forpligtet til selv at foretage undersøgelse af produktet der er blevet givet ved leveringen, ligesom kunden/brugeren er forpligtet til omgående at reklamerer over evt. fejl eller mangler. Kunden/brugeren kan ikke senere påberåbe sig mangler eller fejl, der kunne være konstateret ved den foreskrevne undersøgelse. 

Ligesom det er kundens/brugerens fulde ansvar at være bekendt med færdselslovens regler for kørsel på ladcykel, samt reglerne for lys, reflekser, ringklokke mm. virker som det skal.